Revolucionarni pregled vida s Rodenstock DNEye® skenerom

Revolucionarni pregled vida s Rodenstock DNEye® skenerom

Izradite individualizirane biometrijske leće ekskluzivno u optici Optotim u City Center One Split

Pomoću visoko preciznog 3D mjerenja očiju s Rodenstock DNEye® skenerom preciznije mjerimo vaše oči nego ikada prije, s tisućama relevantnih podatkovnih točaka svakog vašeg oka. Izmjerene biometrijske vrijednosti zatim se integriraju u vaše naočalne leće koje mogu biti jednojakosne ili progresivne. Pri tome dobivate najviše moguće prilagođene leće koje su optimizirane tako da omogućavaju najoštriji kontrast, najbolji noćni vid, najveću vidnu zonu te potpuno prirodne boje.

Želite progresivne naočalne leće?

B.I.G. EXACT™ su egzaktne biometrijske progresivne leće iz Rodenstocka, koje se isporučuju zahvaljujući točnim mjerenjima oka s s Rodenstock DNEye® Scannerom.

  • 88% korisnika ocjenjuje kao znatno bolje vizualno iskustvo sa DNEye® optimiziranim lećama u usporedbi sa prijašnjim naočalama.*
  • 92% korisnika vidi izuzetno oštro sa novim lećama.*
  • 87% korisnika iskusilo je skraćeno vrijeme prilagodbe*
  • 98% korisnika preporučuje Rodenstock leće sa DNEye®*

*Studija sa nezavisnim optičarima provedena na 283 korisnika naočalnih leća, od Svibnja 2017 do Siječnja 2018 u Švicarskoj.

 Od 15.5. do 15.7. Rodenstock DNEye® Scanner bit će jedini takve vrste na području cijele Dalmacije, ekskluzivno u Optotim poslovnici u City Center One Split. Iskoristite fantastičnu priliku i naručite se na pregled s Rodenstock DNEye® Scannerom koje će obavljati Rodenstock savjetnici. Cijena nadoplate za svaku biometrijsku inteligentnu leću izrađenu na temelju rezultata skeniranja iznosi 50 EUR na cijenu standardne Rodenstock leće.

Prijavite se na pregled online ili pozivom na broj 021/727 045.

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.