Essilor progresivne naočalne leće 1+1 gratis

Iskoristite posebnu ponudu na Essilor progresivne naočalne leće u Optotimu jer za kupnju jednog para, drugi par dobivate besplatno. Nudimo vam rok od čak 60 dana za privikavanje na progresivne naočalne leće. U slučaju da se u tom periodu ne uspijete priviknuti, moguća je zamjena za dvoje naočalne leće - jedne za čitanje, a druge za blizinu. 

Naš vid mijenja se s godinama, a posebno iza 40. godine i uz činjenicu da sve više vremena provodimo gledajući u ekrane. Zbog toga naše oči imaju sve veće poteškoće u fokusiranju objekata koji su nam blizu, što je često neočekivana pojava za osobe koje nisu imale problema s vidom. To stanje zove se presbiopija i, iako je prirodna, trebamo se pobrinuti da ne zanemarimo ovaj problem jer prenaprezanje očiju može dovesti do drugih neželjenih zdravstvenih komplikacija. Postoji jednostavno rješenje - progresivne naočalne leće za sve tri udaljenosti (daljinu, blizinu i srednju udaljenost za rad na kompjuteru). Progresivne naočalne leće u tom sučaju omogućuju gledanje bez napora i ograničenja, u jednom dioptrijskom okviru.

Pročitajte više o ponudi i specifičnostima Essilor progresivnih naočalnih leća.

60 dana privikavanja

Bez brige isprobajte Essilor progresivne naočalne leće. Ako se ne naviknete na progresive u roku od 60 dana, zamijenit ćemo vaše progresivne leće za dva para naočalnih leća – jedne za čitanje i jedne za daljinu.

Dvije godine garancije

Premium garancija na mehanička oštećenja, na sve progresivne leće.

Ekspert za progresive

Sve Optotim optike nose certifikat “Ekspert za progresive”. Stručnjaci za kontrolu vida koji rade u našim optikama sa suvremenom tehnologijom precizno uzimaju sve mjere koje su bitne za izradu progresivnih naočala. Točnim i preciznim uzimanjem svih parametara i preciznim bušenjem leće s tim parametrima, eliminira se smetnja u privikavanju kod nošenja.

Nesmetan prijelaz između blizine i daljine

Ugodan i jednostavan prijelaz od blizine preko srednje zone do daljine.

Oštar vid

Leće su dizajnirane tako da pružaju oštar vid kroz sve tri zone gledanja.

Smanjen plivajući efekt

Varilux tehnologija smanjuje iskrivljenje slike i osjećaj disbalansa.

Smanjeno okretanje glave

Nova tehnologija trenutno osigurava bolji vid bez potrebe za okretanjem glave.

Široka zona za čitanje

Zona za blizinu optimizirana je da pruži široko polje vida kod gledanja u zoni nadohvat ruke.

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.