O nama

Optotim d.o.o. je suvremena optička i oftalmološka tvrtka čiji se uspjeh prepoznaje po kvaliteti usluge, raznolikosti izbora i razumijevanju Vaših potreba.

Tvrtka Optotim d.o.o. osnovana je 2003. godine s vizijom stvaranja novog standarda unutar djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda tako i u brizi o zdravlju Vaših očiju.
Od samog početka djelatnost tvrtke bila je usmjerena na trgovinu i distribuciju robe usko vezane uz optički sektor.

Nizom godina iskustva produbilo se poznavanje optičke industrije, ali i prepoznavanje potreba kupaca, stoga je tvrtka napravila zaokret u svojoj djelatnosti i početkom 2008. godine otvorila svoju prvu maloprodaju, nakon čega je uslijedilo otvaranje drugih poslovnica.

Udobnost i skrb, osnovna načela poslovanja tvrtke, očituju se u svakom segmentu naših optika, modernom i luksuznom dizajnu i uređenju, širokom izboru modnih i vrhunskih brandova te susretljivosti i ljubaznosti zaposlenika.

S ciljem stalnog poboljšanja razine usluga u sklopu tvrtke počela je djelovati i oftalmološka poliklinika, mjesto gdje je stručna zdravstvena briga prilagođena individualnim potrebama pacijenata te pružena u krajnje ugodnom i atraktivnom okruženju. Stručni tim poliklinike sačinjavaju neka od najeminentnijih imena oftalmologije u Hrvatskoj, poput dr. Šarića, dr. Bashe i dr.Augustinović.

Poslovanje tvrtke raste i jača se zahvaljujući odličnoj prihvaćenosti od strane potrošača, te tako tvrtka danas broji oftalmološku polikliniku u Zagrebu i 18 optika diljem Hrvatske.

Za potpuno individualan pristup Vama i odgovor na sve oftalmološke probleme koje imate obratite nam se s povjerenjem!

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.