O nama

Tvrtka Optotim d.o.o. osnovana je 2003. godine s vizijom stvaranja novog standarda unutar djelatnosti optike, kako u ponudi optičkih proizvoda tako i u brizi o zdravlju vaših očiju. Od samog početka djelatnost tvrtke bila je usmjerena na trgovinu i distribuciju robe usko vezane uz optički sektor. 

Nizom godina iskustva produbilo se poznavanje optičke industrije, ali i prepoznavanje potreba kupaca, stoga je tvrtka napravila zaokret u svojoj djelatnosti i početkom 2008. godine otvorila svoju prvu maloprodaju, nakon čega je uslijedilo otvaranje drugih poslovnica.

Udobnost i skrb, osnovna načela poslovanja tvrtke, očituju se u svakom segmentu naših optika, modernom i luksuznom dizajnu i uređenju, širokom izboru modnih i vrhunskih brendova te susretljivosti i ljubaznosti zaposlenika.

S ciljem stalnog poboljšanja razine usluga u sklopu tvrtke počela je djelovati i oftalmološka poliklinika, mjesto gdje je stručna zdravstvena briga prilagođena individualnim potrebama pacijenata te pružena u krajnje ugodnom i atraktivnom okruženju. Stručni tim poliklinike sačinjavaju neka od najvažnijih imena oftalmologije u Hrvatskoj, poput dr. Augustinović, dr. Šarića, dr. Bashe. 

Poslovanje tvrtke raste i jača se zahvaljujući odličnoj prihvaćenosti od strane potrošača, te tako tvrtka danas broji oftalmološku polikliniku u Zagrebu i 18 optika diljem Hrvatske, a distributeri smo velikih svjetskih brendova kao što su Silhouette, Andy Wolf, Chimi, Fabiano i Safilo. 

Za potpuno individualan pristup i odgovor na sve oftalmološke probleme koje imate obratite nam se s povjerenjem.

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.