Reklamacija

Kupili ste naočale na optotim.com i ne sviđaju vam se? Naočale možete vratiti ili zamijeniti za druge u roku od 15 dana od primitka naočala.

Povrat naočala

Naočale možete vratiti u roku od 15 dana od primitka naočala. Ukoliko su kupljene kompletne dioptrijske naočale, trošak dioptrijskih stakla snosi kupac.

Informirajte nas o povratu putem emaila na [email protected] ili pozivom na telefon +38516185805, te nam pošaljite naočale na adresu: Optotim d.o.o., Ilica 28, 1.kat, 10 000 Zagreb.

Trošak dostave povrata proizvoda snosi Kupac. U roku od 10 dana nakon što smo zaprimili naočale ukupan iznos za dioptrijski okvir biti će uplaćen na vaš IBAN. Ako je plaćanje bilo kartično, ukupan iznos biti će vraćen na karticu koju ste koristili prilikom kupnje.

Zamjena naočala

Naočale možete zamijeniti za druge u roku od 15 dana od primitka naočala bez ikakvog objašnjenja. Informirajte nas o povratu putem emaila na [email protected] ili pozivom na telefon +38516185805, te nam pošaljite naočale na adresu: Optotim d.o.o., Ilica 28, 1.kat, 10 000 Zagreb

Trošak dostave povrata proizvoda snosi Kupac.

Ukoliko je cijena novih naočala viša od cijena naočala koje se vraćaju, kupac je dužan nadoplatiti razliku u cijeni na račun Optotim-a d.o.o. U koliko je cijena novih naočala manja od cijena naočala koje se vračaju, Optotim d.o.o. dužan je uplatiti razliku u cijeni na račun kupca.

Ukoliko su naočale kupljene na određenoj akciji, a naočale se vraćaju nakon isteka akcije, nove naočale kupuju se po punoj cijeni, odnosno cijeni bez popusta i kupac je dužan nadoplatiti razliku u cijeni. 

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)

Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.

Za platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS) klikni OVDJE

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.