Opći uvjeti

KONTAKT PODACI PRODAVATELJA

Optotim d.o.o.
Bogovićeva 1, 10 000 Zagreb, Hrvatska
M: +38516185805,
E: [email protected]
OIB: 31014464222,
MB: 1703099
IBAN: HR8424020061100418508,
Banka: Erste Bank

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Uvjeti poslovanja www.optotim.com, online prodaja dioptrijskih naočala, sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.

Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje na www.optotim.com. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge. Također, kupac potvrđuje da je točno unio sve parametre svoje dioptrije, da je podatke prepisao sa važećeg recepta pregleda vida kojeg je napravio kod ovlaštenog oftalmologa, te da recept pregleda vida nije stariji od 3 mjeseca.

Prodavatelj je Optotim d.o.o, 10 000 Zagreb. OIB: 31014464222.

Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Proizvodi se naručuju isključivo na web stranici www.optotim.com

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kontaktirat će Kupca, te ga obavijestiti o mogućem terminu isporuke proizvoda kojih nema na skladištu dobavljača. Po dobivanju takve obavijesti od Prodavatelja, Kupac je e-mailom dužan obavijestiti Prodavatelja da li prihvaća novi rok isporuke narudžbe ili odustaje od narudžbe.

Ukoliko je Kupac narudžbu za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, platio kreditnom karticom, Prodavatelj će stornirati ukupno terećenje u slučaju da je Kupac odustao od narudžbe.

Ukoliko je pak Kupac iznos narudžbe za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača, uplatio na poslovni račun Prodavatelja, Prodavatelj će mu odmah vratiti iznos vrijednosti proizvoda koje ne može isporučiti.

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.