Plaćanje

Naručene proizvode kupac može platiti kreditnom karticom, pouzećem ( gotovina dostavljaču ) ili uplatom na bankovni račun.

Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave.

Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg WSPay servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Mogućnost plaćanja do 6 rata na Diners i Visa kartice.

Plaćanje uplatom na račun

Na vašu e-mail adresu navedenu kod narudžbe, šalje se predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Izjava o sigurnosti plaćanja

Optotim d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.