David Beckham: zanatsko umijeće i bezvremenski modeli

David Beckham: zanatsko umijeće i bezvremenski modeli
09/08/2024
David Beckham: zanatsko umijeće i bezvremenski modeli

Bilo je pitanje dana kada će David Beckham pokrenuti svoj brend, a to je i učinio 2019. godine potpisavši ugovor s jednim od vodećih konglomerata u optičkoj industriji. Tako je Safilo postao bogatiji za još jedan sjajan brend koji je vrlo brzo krenuo osvajati zvijezde. Sam David je izjavio da nosi baš uvijek nosi sunčane naočale i da mu je važno da radi sa stručnjacima koji imaju veliko zanatsko umijeće i osjećaj za dobar dizajn. 

Jednostavnost s profinjenim detaljima 

Priču o brendu Beckham započinje riječima da ga je njegovo modno putovanje naučilo koliko je moćna jednostavnost i koliko je važno paziti na detalje. Tako su njegove kolekcije bazirane na bezvremenskim okvirima izrađenim od najfinijih materijala. Njegov precizan ukus i oko za detalje spojili su izuzetnu suvremenu estetiku s tradicionalinim umijećem izrade, a brend odražava Davidovu viziju uz stalnu posvećenost kvaliteti. 

Talisman u obliku krila ptice i monogram na leći

Kolekcije su podijeljena na Timeless Icon i Style Pioneer, a kreirane su i kapsulne kolekcije Motorcyle, Heritage i Voyager. Što se tiče modela pokriveno je sve od okruglih formi preko heksagon i mikro okvira s dvostrukim mostom pa sve do većih kvadratnih. Pored širokog spektra modela, posebna pažnja je stavljena na detalje; od talismana u obliku krila ptice koji simbolizira snagu, zaštitu i slobodu do jednostavnog monograma utisnutog u leću. S unutarnje strane ručkice je ugravirano Davidovo ime i prezime. Sve skupa izgleda jako moćno i prepoznato je od strane kupaca. 

David Beckham u Optotimu snižen je 20 posto 

Osim sunčanih tu je i bogata selekcija dioptrijskih okvira, a izuzetno su popularni i clip on modeli koji su i dioptrijske i sunčane naočale u jednom paru. David Beckham je najbolji ambasador brend jer ga i istinski živi, a ovo je samo jedan od njegovih uspješnih poslovnih pothvata koje je napravio u karijeri. Kod nas u poslovnicama možete pronaći dobar dio kolekcije koju smo snizili za 20%, a nešto manji izbor imamo u web shopu. 

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.