Uz besplatnu kontrolu dioptrije poklanjamo 300 kuna popusta za dioptrijske naočale

Kontrola_vida_300kn_poklon

U Optotim poslovnicama iskoristite mogućnost besplatne kontrole dioptrije, a mi vam poklanjamo 300 kuna na kompletne dioptrijske naočale uz sve preglede vida rezervirane online putem.

1. Rezervirajte svoj termin za besplatnu kontrolu vida u vama najbližoj Optotim poslovnici putem naše web stranice na linku Besplatna kontrola vida

2. U poslovnici odaberite dioptrijski okvir i odgovarajuća dioptrijska stakla, a mi ćemo vam umanjiti cijenu kompletnih naočala za 300 kuna 

Navedenu pogodnost je od 1.5.2021. moguće ostvariti isključivo putem online rezervacije kontrole vida i samo za kupnju kompletnih dioptrijskih naočala u Optotim poslovnicama prema cijenama izraženima na policama.

300 kuna popusta će biti obračunato na blagajni poslovnice i oduzeto s ukupnog iznosa računa na kojem se nalaze stavke dioptrijskog okvira i jednog para dioptrijskih naočalnih leća te ne postoji mogućnost isplate 300 kuna u gotovini.

Vrijedi na sve vrste dioptrijskih stakala (jednojakosna dioptrijska stakla, sunčana stakla s dioptrijom, dioptrijska fotoosjetljiva stakla, progresive) i na dioptrijske okvire svih robnih marki.

Navedenu pogodnost nije moguće kombinirati s drugim akcijama i pogodnostima. Nije moguće pogodnost iskoristiti za kupnju sunčanih naočala, kontaktnih leća, otopina, tekućina ili dodataka. Pogodnost se ne odnosi na online kupnju dioptrijskih naočala.

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.