Uz besplatnu kontrolu dioptrije poklanjamo 300 kuna popusta za dioptrijske naočale

Kontrola_vida_300kn_poklon

U Optotim poslovnicama iskoristite mogućnost besplatne kontrole dioptrije, a mi vam poklanjamo 300 kuna na kompletne dioptrijske naočale uz sve preglede vida rezervirane online putem.

1. Rezervirajte svoj termin za besplatnu kontrolu vida u vama najbližoj Optotim poslovnici putem naše web stranice na linku Besplatna kontrola vida

2. U poslovnici odaberite dioptrijski okvir i odgovarajuća dioptrijska stakla, a mi ćemo vam umanjiti cijenu kompletnih naočala za 300 kuna 

Navedenu pogodnost je od 1.5.2021. moguće ostvariti isključivo putem online rezervacije kontrole vida i samo za kupnju kompletnih dioptrijskih naočala u Optotim poslovnicama prema cijenama izraženima na policama.

300 kuna popusta će biti obračunato na blagajni poslovnice i oduzeto s ukupnog iznosa računa na kojem se nalaze stavke dioptrijskog okvira i jednog para dioptrijskih naočalnih leća te ne postoji mogućnost isplate 300 kuna u gotovini.

Vrijedi na sve vrste dioptrijskih stakala (jednojakosna dioptrijska stakla, sunčana stakla s dioptrijom, dioptrijska fotoosjetljiva stakla, progresive) i na dioptrijske okvire svih robnih marki.

Navedenu pogodnost nije moguće kombinirati s drugim akcijama i pogodnostima. Nije moguće pogodnost iskoristiti za kupnju sunčanih naočala, kontaktnih leća, otopina, tekućina ili dodataka. Pogodnost se ne odnosi na online kupnju dioptrijskih naočala.

 

Newsletter
Prijavi se na naš newsletter i ostvari pravo na besplatnu dostavu!