Maui Jim: brend dizajniran da mijenja vaš pogled na svijet

 Maui Jim: brend dizajniran da mijenja vaš pogled na svijet
25/06/2024
Maui Jim: brend dizajniran da mijenja vaš pogled na svijet

Moguće da još niste upoznati s američkim brendom Maui Jim koji je osnovan krajem 80-ih na istoimenom havajskom otoku. Na samom početku jedan je ribar prodavao sunčane naočale na Ka’anapali plaži, a promatrajući potrebu na tržištu tehnologije koja bi zaštitila oči od opasnih UV zraka, logično je bilo da prihvati taj izazov. Uskoro je stvorena revolucionarna PolarizedPlus2 leća pod brendom Maui Jim i sve ostalo je povijest. 

Krenuli su sa sedam i završili na 125 modela 

Ono što je krenulo kao klasična kolekcija sa sedam modela, proširilo se na 125 sunčanih naočala koje su sve redom bile polarizirane te štitile od UVA i UVB sunčevih zraka i 125 dioptrijskih modela. Ured je ostao i dalje na otoku Maui gdje i dalje dizajniraju i testiraju sve modele sunčanih naočala. Inspiriran ljepotom i kulturom havajskog otočja, misija je bila proširiti se kroz jarke boje i detalje. 

Naočale za svaki sport 

Danas su kolekcije podijeljene prema prema sportu, a pokrivaju sve od golfa i ribolova do planinarenja i tenisa. Tako imaju i najrazličitije modele za žene i muškarce, od strogo sportskih do potpuno profinjenih modela. Biraju ih oni kupci koji točno znaju kako im naočale trebaju izgledati i od toga ne odstupaju. 

Boje i svjetlost su ključ ljudskog iskustva 

Iz brenda poručuju da su boje i svjetlost ključ ljudskog iskustva i da njihove sunčane naočale pokazuju cijeli spektar, tako da kroz njih možete vidjeti svijet kakav nikad niste vidjeli. “Vjerujemo da bi svatko trebao doživjeti svih 16.777,216 nijansi prekrasnih boja koje nas svakodnevno okružuju. Obećavaju da će vas uvijek na vratima dočekati ljubazni glas i predani predstavnik brenda jer žele da ste sretni i zato stoje iza svakog para sunčanih naočala koje izrade. 

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.