Silhouette: najlakše naočale na svijetu koje su nosili u svemir

Silhouette: najlakše naočale na svijetu koje su nosili u svemir
08/10/2024
Silhouette: najlakše naočale na svijetu koje su nosili u svemir

Savršena estetika često proizlazi kad se spoje dvije suprotnosti. Tako je austrijski brend Silhouette postigao neusporedivu lakoću kroz unutarnju snagu. Stvorio je bezvremenski dizajn koji će uvijek odgovarati duhu vremena i jednom kad isprobate Silhouette naočale odmah ćete znati zašto ih zovu najlakšim na svijetu. Njihova proizvodna filozofija slična je onoj kućne radinosti, a rezultat su jedinstvene naočale koje oduševljavaju izgledom i inovativnošću. Fokus je usmjeren na dizajn i visoko kvalitetne materijale koji izražavaju individualnost ljudi koji ih nose. 

Naočale teže samo 1,8 grama 

Silhouette naočale teže samo 1,8 grama, ne ostavljaju utisnute crvene mrlje na nosi ili ušima i zapravo uopće ne osjetite da ih nosite. Zato su idealne za nošenje tijekom cijelog dana, a pored lakoće prepoznatljive su po dizajnu bez okvira pa se ponekad čine kao nevidljive. Ne mijenjaju konture lica osobe koja ih nosi i ne ograničavaju pogled. Isto tako možete svoj par naočala potpuno personalizirati jer sami birate šablone i boje leća te ručkica, a mogućnosti kombiniranja su beskonačne. Pogodne su za sve vrste naočalnih leća; od jednojakosnih, progresivnih, uredskih ili sunčanih s dioptrijom. 

Silhouette tehnologija i posvećenost detaljima 

Silhouette je danas, 60 godina nakon osnivanja sinonim za inovativnu tehnologiju, vrhunsku kvalitetu i veliku posvećenost detaljima, a svaki par je 80 posto ručna izrada. Za jedan par potrebno je čak 264 operacija do gotovog proizvoda, a svaki prolazi više od 100 provjera kvaliteta kako bi se osiguralo poštivanje najviših standarda. Pri izradi naočala se koristi japanski titan koji je ultra lagan, izdržljiv i antialergijski pa ih može nositi baš svatko. Super je što se izrađuju bez vijaka čime se postiže maksimalna izdržljivost i dobra prilagodna svakom obliku i širini glave. Osim bez okvira, izrađuju i modele od punog okvira i poluokvira pri čijoj se izradi koristi SPX - plastični materijal koji je lagan, snažan i fleksibilan, a istovremeno dovoljno čvrst da zadržava svoj oblik i na visokim temperaturama. 

24 kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala 

Širok spektar modela koji nude raspoređeni su u 24 kolekcije od kojih posebno izdvajamo Titan Minimal Art, stvorenu na Zemlji i nošenu u svemiru. Neprestano pomicanje granica i redefiniranje onoga što je inovacija dovelo ih je čak do svemira. Upravo su ih astronauti nosili u mnogim svemirskim misijama što je učvrstilo Silhouette kao progresivnu marku naočala, na planeti Zemlji i izvan nje. Ove godine Silhouette slavi svoj 60. rođendan, a najbolji način da s njima proslavite je možda jedan novi par sunčanih ili dioptrijskih naočala. 

Optike Optotim imaju najveću ponudu Silhouette naočala i okvira u Hrvatskoj, na vama je samo da se prepustite mašti i otkrite nebrojene mogućnosti kombiniranja dizajna Silhouette naočala baš kao i njihovu lakoću. Potražite ih u poslovnicama ili web shopu. 

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.