Paul Smith je novi brend u našim optikama

Paul Smith je novi brend u našim optikama
Novosti, 05/06/2024
Paul Smith je novi brend u našim optikama

Uvijek se trudimo biti drugačiji i s vremena na vrijeme vas iznenaditi nekim novim brendom, a ovaj put je to Paul Smith. Britanski brend koji je već više od 50 godina potpuno nezavisan i samim time jedan od rijetkih koji je uspio bez velikih konglomerata u zaleđu. Osnovao ga je dizajner Paul Smith koji od prvog dana zagovara pozitivu, znatiželju i kreativnost. Inspiraciju pronalazi u gotovo svemu, a referira se na umjetnost, glazbu i svakodnevni život. Velika strast mu je biciklizam, a njegov potpis su svakako - prugice.  

Paul Smith - kraljevski dizajner za industriju 

Svi komadi su izrađeni uz bogato iskustvo u dizajnu i predstavlja sve ono od profinjene, ali opuštene krojeve za muškarce i žene do otkačenih svečanih cipela i tenisica, a svakako ne treba izostaviti i Smith Junior komade za njihove najmlađe kupce. Osim ženske, muške i dječje odjeće, Paul se posvetio i dizajnu komada za dom, a do sada je u tom polju imao vrlo uspješne suradnje s poznatim brendovima. Tako je 1991. godine proglašen kraljevskim dizajnerom za industriju. Krenuo je s jednom trgovinom dimenzija 3x3 metra, a danas ih broji 130 diljem svijeta. 

Britanska profinjenost u dioptrijskim okvirima

Od modnih dodataka naravno izdvajamo dioptrijske naočale koje su upravo stigle u naše poslovnice. Odmah ćete ih primijetiti ako ne zbog pomaknutih modela onda zbog boja. Nježno plava je jako popularna u kolekciji, uz klasike kao što su crna, prozirna, boja kornjačevine ili boja senfa. Nešto više je upečatljivih modela od acetata koje prate i elegantni metalni s ponekim twistom vidljivim na okviru. Iako su nosivi svaki dan, nisu ni malo obični pa vjerujemo da će ih prepoznati svi oni koji cijene profinjeni britanski dizajn i žele biti dio Paul Smith svijeta. 

Možete ih pronaći u našim poslovnicama:

Zagreb (Bogovićeva 1, Ilica 7 i Ilica 28)
Split (City Centar one)
Rijeka (Korzo 6A)

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.