Olimpijske igre u Parizu: snizili smo najbolje sportske brendove

Olimpijske igre u Parizu: snizili smo najbolje sportske brendove
19/07/2024
Olimpijske igre u Parizu: snizili smo najbolje sportske brendove

Ovog ljeta sve je u znaku sporta. Dugo iščekivano europsko nogometno prvenstvo je završilo, a sada su na redu Ljetne olimpijske igre u Parizu. Održavaju se od 26. srpnja do 11. kolovoza, a mi smo za to vrijeme snizili naše najbolje sportske brendove do 30 posto. Oakley je dobro poznat u svijetu sporta i šire, Maui Jim s revolucionarnom Polarized Plus2 lećom, Smith koji tek trebate otkriti ako niste, vječna Carrera i Polaroid su u fokusu, a u nastavku riječ dvije o njima. 

Maui Jim: brend dizajniran da mijenja vaš pogled na svijet

Moguće da još niste upoznati s američkim brendom Maui Jim koji je osnovan krajem 80-ih na istoimenom havajskom otoku. Na samom početku jedan je ribar prodavao sunčane naočale na Ka’anapali plaži, a promatrajući potrebu na tržištu tehnologije koja bi zaštitila oči od opasnih UV zraka, logično je bilo da prihvati taj izazov. Uskoro je stvorena revolucionarna Polarized Plus2 leća pod brendom Maui Jim i sve ostalo je povijest. Krenuli su sa samo sedam modela i proširili se na 125 koje su sve redom polarizirane i štite od UVA i UVB sunčevih zraka. Kategorija modela je jako široka, pokrivaju apsolutno sve sportove od golfa i ribolova do planinarenja i tenisa. Kod nas možete pronaći sjajan izbor najtraženijih modela koji su nosivi od jutra do večeri. Tko nosi: George Clooney, Jennifer Aniston, Angelina Jolie i Barack Obama. 

Oakley: američki brend omiljen u cijelom svijetu

 
Najpoznatiji brend za sport i slobodno vrijeme koji je posebno usmjeren na rasplamsavanje mašte kroz spoj umjetnosti i znanosti. Nadovezujući se na svoje nasljeđe inovativne optičke tehnologije koja je sigurno vodeća na tržištu, proizvodi sunčane naočale visokih performansi, dioptrijske okvire, leće, odjeću, obuću i dodatke. Oakley je puno više od sportskog para naočala, u našim optikama je dobro poznat kao jedan od najprodavanijih. Broj jedan među sportašima svih kategorija jer misle na apsolutno sve. Tko nosi: Kanye West, Liv Tyler, Khloe Kardashian. 

Smith: brend koji je krenuo u garaži na skijalištima u Coloradu 

Za Smith volimo reći da je brend koji još uvijek trebate otkriti. I to svakako neće biti teško jer ima jako puno potencijala i prepoznat je od dobrog dijela strane naših kupaca. Sve je krenulo kada je jedan ortodont i zaljubljenik u skijanje razvio prvu zatvorenu termalnu leću i počeo ručno izrađivati naočale u svojoj garaži, prodajući ih vikendima na skijalištima u Utahu i Coloradu. Brend je službeno pokrenut 1965. godine, a danas je američki brend Smith etabliran u svijetu sporta jer se njegove kolekcije protežu od svakodnevnih modela do konkretnih skijaških i biciklističkih. 

Carrera: ponovni uzlet austrijskog brenda 

Austrijski brend naočala osnovan je 1956. godine, a naziv je dobio po poznatoj otvorenoj cestovnoj trci koja se 50-ih održavala u Meksiku. Slovila je za jednu od najopasnijih automobilističkih utrka na svijetu, što možemo povezati s danas opasnim modelima naočala. Oduvijek je u fokusu bila vrhunska izrada, ali i upečatljivi, moćni modeli koji nikad ne prolaze nezapaženo. Danas su to moćni modeli za žene i muškarce, a posebno ističemo maska modele koji su doživjeli totalni hype ove sezone. Tko nosi: Brad Pitt, Jared Leto, Alicia Keys. 

Polaroid: prvi brend koji je koristio polarizacijski filter 

Polaroid je prvi brend koji je počeo koristiti polarizacijski filter za sunčane naočale. Uvijek je nudio najvišu kvalitetu leća u kombinaciji s vrhunskim materijalima. Udobnost je bila oduvijek zajamčena i trebalo je smao odabrati omiljenu nijansu leće. Kolekcije su bogate ponudom sunčanih i dioptrijskih modela tako da sigurno spada u jedan od onih brendova kod kojih svatko može odabrati nešto za sebe. Cool i bezvremenski te vrlo cjenovno pristupačan. Tko nosi: Matthew David McConaughey, Lady Gaga, Doutzen Kroes. 



Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.