Silhouette naočale - najlakše naočale na svijetu

Silhouette TMA kolekcija

Silhouette naočale su najlakše naočale na svijetu za koje nećete ni znati da ih nosite.

Teške su svega 1,8 grama pa ne ostavljaju utisnute crvene mrlje na nosu i ušima i ne stvaraju pritisak na nos što ih čini idealnima za cjelodnevno nošenje. No to im nije jedina prednost. Prepoznatljive su po dizajnu bez okvira radi čega ne mijenjaju konture lica osobe koja ih nosi, a shodno tome ne ograničavaju pogled. U ponudi je širok izbor dizajna i boja ručkica te šablona naočalnih leća čime su mogućnosti kombiniranja gotovo beskonačne. Pogodne su za sve vrste naočalnih leća (jednojakosne, progresivne, uredske, sunčane s dioptrijom...).

Izrađene su bez vijaka, od hipoalergenskih materijala, super izdržljive i prilagodljive svakom licu.

Silhouette naocale Momentum kolekcija

Silhouette tehnologija i materijali

Silhouette je austrijski brend osnovan 1964. i sinonim je za inovativnu tehnologiju, vrhunsku kvalitetu izrade i posvećenost detaljima. Naočale su 80% ručni rad (264 operacije su potrebne do gotovog proizvoda), a svaki izrađeni okvir prolazi više od 100 provjera kvalitete kako bi se osiguralo da se poštuju visoki standardi, kvaliteta i udobnost okvira. Silhouette kao kompanija je do sada zaštitila preko 50 patenata i osvojila 74 međunarodne nagrade za dizajn.

Pri izradi se koristi 100% japanski titansuper lagani materijal, iznimno izdržljiv i antialergenski što ga čini podobnim i za osobe sklone kožnim alergijama. Izrađene su bez vijaka čime se postiže maksimalna izdržljivost i dobra prilagodba svakom obliku i širini glave.

Silhouette također ima i modele punog okvira i poluokvira pri čijoj se izradi koristi SPX – plastični materijal koji je lagan, snažan i fleksibilan, a istovremeno dovoljno čvrst da zadržava svoj oblik i na visokim temperaturama.

Silhouette naocale SPX materijal

Silhouette Rimless kolekcija

Rimless kolekcija je ono po čemu su Silhouette naočale prepoznatljive. Minimalistički dizajn bez okvira, udobnost bez konkurencije i gotovo neograničene mogućnosti kombiniranja boja i dizajna ručkica i oblika stakala.

Jedna od kolekcija u rimless izvedbi je TMA – Titan Minimal Art, predstavljena 1999. i označila je revoluciju u svijetu naočala u to doba. Do danas je prodano više od 12 milijuna komada i jedine su naočale koje su bile u svemiru.

Danas TMA kolekcija nudi 16 boja okvira koje se mogu kombinirati sa 16 različitih oblika naočalnih leća.

Silhouette naocale Momentum kolekcija

Optotim ima najveću ponudu Silhouette naočala i okvira u Hrvatskoj. Posjetite vama najbližu Optotim poslovnicu i uvjerite se u nebrojene mogućnosti kombiniranja dizajna Silhouette naočala kao i u njihovu lakoću.

Više detalja o Silhouette naočalama potražite na službenoj Silhouette web stranici.

 

 
Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.