Što kupiti na ljetnom sniženju u Optotimu?

Što kupiti na ljetnom sniženju u Optotimu?
03/07/2024
Što kupiti na ljetnom sniženju u Optotimu?

Ovih dana je u Optotimu krenulo ljetno sniženje na kojem možete ubosti svoj novi par sunčanih ili dioptrijskih naočala. Osim toga snizili smo cijene mekih kontaktnih leća i modnih dodataka. 

Ray-Ban, Gucci, Persol...

Snižene su sunčane naočale iz aktualnih kolekcija, ali onih prijašnjih, a u pitanju su svi brendovi koje držimo u optikama. Bottega Veneta, Gucci, Saint Laurent, Jimmy Choo, Persol, Ray-Ban i Maui Gym samo su neki od onih koje volite kupovati kod nas pa možda ubodete koji par prije odlaska na godišnji. 

Dioptrijski okviri sniženi su i 50%

Osim sunčanih naočala tu je i veliki izbor dioptrijskih modela koji su dijelom sniženi čak i 50% kod kupnje kompletnih naočala. Vogue, Ray-Ban, Persol, Carrera, Boss i Gucci, Bvlgari i još gomila brendova koje možete pronaći kod nas. Najrazličitiji stilovi zadovoljit će svačiji ukus u svim kategorijama pa svratite u Optotim i bacite oko na ponudu. 

Akcija se ne može kombinirati s ostalim promotivnim pogodnostima ili akcijama dostupnim u tom trenutku te se ne odnosi na već sniženu robu – popusti se ne zbrajaju, ali vrijede za sve vrste plaćanja. Ponuda je dostupna u svim Optotim poslovnicama, osim u Optotim Outletu, a akcija vrijedi od od 1.7.-31.8.2024.

 

Newsletter
Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na besplatnu dostavu.